Razvan Chirita

razvan2”Cred cu tarie ca este important sa te intelegi pe tine pentru a putea comunica eficient cu cei din jur, fie ca este vorba despre clienti, colaboratori, angajati sau familie”.

Cu o experienta bogata in zona de business, te pot ajuta sa iti dezvolti latura creativa, comunicativa sau spiritual antreprenorial.

Am inceput  scoala in cadrul Colegiului National de Muzica George Enescu fiind pasionat inca de mic de pian. Din 2002 fac parte din echipa de dezvoltare a grupul Kenvelo Romania avand in subordine Lee Cooper, Tom Tailor, Timeout, Brioche Doree, MIM. In tot acest timp am activat in zona administrativa, marketing, vanzari si retail management.

In 2008, curiozitatea m-a facut sa descopar dezvoltarea personala si profesionala prin Coaching, participand activ la cursuri de formare si absolvind in paralel Facultatea de Psihologie si Stiinte Cognitive.
·  Formare in coaching ICF
·  Formator acreditat ANC
·  Formare in NLP – Practitioner, Tiberiu Felber  – ITANLP
·  Formare in NLP – Master Practitioner,  Tiberiu Felber – ITANLP
·  NLP Business – Michael Carroll (NLP Academy UK)
·  Formare in Hipnoza Ericksoniana, John Thompson (Metropolis NLP UK)
·  Anthony Robbins – UPW

Coaching-ul se aseamana foarte mult cu antrenamentul sportiv. Am practicat lupte Greco-romane, judo, box si k1 si te-as putea indruma sa descoperi si tu metodele de motivare si autoeducare esentiale succesului marilor sportivi de performanta.