Program nutritie

Metabolic balance® este un program de alimentatie pentru reglarea metabolismului si a greutatii corporale, realizat de medici si oameni de stiinta din Germania.

Planul individual de alimentatie este realizat pe baza unui set de analize de laborator, datele antropometrice si informatiile personale legate de starea de sanatate. Scopul planului de nutritie personalizat este reechilibrarea metabolismului şi reglarea greutatii corporale.

Pe parcursul programului participantii beneficiaza de asistenta unui consilier atestat metabolic balance®, care ii ajuta pe participanti sa faca trecerea la noul stil de viata, intr-un mod controlat si eficient.

Cu metabolic balance® se obtin rezultate remarcabile daca suferiti de obezitate, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, infertilitate, reumatism, oboseala cronica, osteoporoza, alergii, probleme dermatologice, tulburari de somn sau daca doriti sa aveti mai multa vitalitate.

Programul ofera rezultate vizibile si de durata, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentatie – fara infometare, fara medicamente, fara suplimente alimentare.

Cum actioneaza Metabolic Balance?

Planul individualizat de nutriție facilitează un echilibru metabolic între “chimia” organismului dumneavoastră și “chimia” alimentară potrivită. Nu vă veți hrăni doar cu alimentele și mineralele sănătoase și indispensabile organismului dumneavoastră, ci veți consuma într-o mai mare măsură acele alimente de care are nevoie organismul dumneavoastră, pentru o reechilibrare a metabolismului. Planul dumneavoastră ia în considerare situaţia particulară a organismului dumneavoastră, fiind realizat exclusiv pe baza datelor dumneavoastră personale.
Scopul planului de nutriţie personalizat este reechilibrarea metabolismului prin care se realizeaza şi reglarea greutăţii corporale. Pentru a vă atinge obiectivul fără dificultăţi şi într-un timp rezonabil, veți fi susținuți de consilieri specializaţi şi certificaţi în acest scop.
supraponderabilitatea dumneavoastră cere o soluţie durabilă şi doriţi să slăbiţi intr-un mod sănătos.
dacă, indiferent de vîrstă, doriţi să fiţi într-o formă bună și plin/ă de energie
Cu ajutorul programului vă veţi adapta alimentația de până acum la un profil de nutriție sănătos, total echilibrat și realizat special pentru dumneavoastră. Baza este constituită de planul dumneavoastră personal de nutriţie, realizat în funcție de datele actuale de laborator și de informațiile personale legate de sănătate. Planul de nutritie cuprinde informatii personalizate 100%.
Numai prin schimbarea regimului alimentar, fără a posti sau a suferi de foame, fără administrarea de suplimente alimentare speciale, de pulberi sau medicamente, este obţinută o reglare armonioasă a greutăţii si a compozitiei corporale.

Vitalitate si performanta

Schimbarea regimului alimentar îmbunătăţeşte cu caracter general, bunăstarea fizică şi psihică. Acestea contribuie la un aspect mai sănătos, cu vitalitate sporită, la o îmbunătăţire a performanţelor fizice şi psihice, la creşterea capacităţii de concentrare şi la un echilibru emoţional mai bun.
Sentimentul de îmbunătăţire a stării generale apare după numai câteva zile. Oboseala datorată unei alimentaţii dezechilibrate, precum şi apatia care survine după servirea meselor sunt înlocuite, tot mai intens, de o creştere a energiei şi vitalităţii. În mod suplimentar, exerciţiile fizice corespunzătoare contribuie la îmbunătăţirea procesului metabolic.

Greutate stabila dorita

Efectul de yoyo specific numeroaselor diete poate fi contracarat prin schimbarea atentă a regimului. Cine şi-a modificat alimentaţia şi continuă să respecte câteva reguli de bază are şanse mari să îşi menţină greutatea dorită.

Frumusetea pielii

În special la femei, în cadrul programului se previne apariţia ridurilor faciale şi în alte zone corporale, deoarece nu se reduce masa musculară şi a ţesutului conjunctiv, ci preponderent grăsimile subcutanate. Pielea rămâne fermă şi frumoasă.

„Alimentele voastre să vă fie leacuri, iar leacurile voastre alimente.“
Hipocrat