Pe locuri, fiti gata, start!

Povestea zilei de astazi este o relatare din Regatul Broscutelor, indiferent de ceea ce reprezinta pentru tine acest regat..

In una din zile, broscutele s-au gandit sa organizeze o intrecere. Dar nu una obisnuita, ci una a carei obiectiv sa fie aproape imposibil de atins: avea sa castige cea care reuseste sa escaladeze cel mai inalt turn.

Ca la orice concurs, o multime de broscute au venit sa isi incerce norocul si o multime si mai mare s-a strans sa priveasca. S-a dat startul. Concurentii au pornit in viteza catre turn.

Privitorii erau convinsi ca nici o broscuta nu are nici cea mai mica sansa. In timp ce spectatorii isi dadeau de zor cu parerea, broscutele renuntau una cate una. Doar cateva mai escaladau turnul.

“Nici o sansa, e o nebunie, e imposibil, va irositi timpul, nu veti fi în stare…” spuneau intr-una privitorii.. In concurs mai ramasese doar o singura broscuta. Aceasta isi continua drumul catre varf. Si… iat-o ajunsa, a reusit!

O multime de aplauze a intrerupt linistea ce se asternuse în ultimele secunde ale concursului.

Care a fost secretul broscutei, cum de a reusit, cum de a fost posibil?

Tu stii? Ei bine, broscuta aceea era surda. Si ce importanta a avut?

Ea nu a putut fi distrasa de toate remarcile celor neincrezatori.

Morala: Intreaba-te acum oare pe tine cat de mult te influenteaza parerile pesimiste ale celor din jurul tau? Poate chiar ale familiei sau prietenilor tai, care nu iti vor raul ci doar sunt sceptici in fata inovatiei si noutatii. Câte din lucrurile la care doar visezi, au ramas in acest stadiu datorita faptului ca te-ai lasat descurajat de mediu, de contextul in care ai incercat sa iti dezvolti ideea. Ai incercat…

Si oare cand o sa treci la actiune?

Iti doresc o zi productiva, plina de impliniri si orientata catre rezultate.