John Thompson

John-Thompson

John Thompson este Managing Director si Lead Trainer pentru Metropolis UK.

John Thompson a studiat psihologia aplicata la Leeds University. Are ca baza de studiu programarea neuro lingvistica la cel mai inalt nivel, fiind dezvoltator de cursuri pentru companiile multinationale.

A lucrat cu nume cunoscute ca Sony Music (New York), Morgans Hotel Group (New York), Continental Cruise Lines (Miami), Epiphany Solutions (Leeds), Waldorf Astoria Hotels (New York). Experienta in domeniu este justificata prin colaborarea sa cu John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair la NLP Academy in Anglia

John Thompson este consultant pentru numeroase organizatii, oferind o balanta pragmatica intre ambiguitatea si subiectivitatea training-urilor si obiectivitatea unei afaceri.

In Romania a sustinut cursuri de hipnoza, master nlp, coaching si a antrenat un numar remarcabil de coachi/ manageri/ traineri/ consultanti.

Programele sale au fost perfectionate si desfasurate atat in UK, cat si in strainatate: Norvegia, SUA, Italia.

John Thompson dezvolta un mediu de invatare colaborativ unde interacțiunea dintre procesele de învățare conștiente și inconștiente exploateaza pe deplin potențialul fiecărui participant. Are un stil unic caracterizat de utilizarea metaforelor, umorului, intrebarilor si generarea unor stari modificate. Din acest motiv, un training cu John Thompson se transforma intr-o experienta profunda de invatare cu beneficii extinse in toate ariile.

Clientii il caracterizeaza ca fiind un „geniu carismatic al invatarii si dezvoltarii”

JT: “Just DO IT!” – by Nike