Loading Evenimente

Obiectivul nostru reprezinta prelucrarea spiritului tau creator, punand laolalta starea de curiozitate si aroganta de a ne provoca si a invata mai mult de fiecare data.

Acest curs este despre tine! Despre ceea ce trebuie sa intelegi despre propria persoana si despre organizatie pentru a dezvolta o afacere profitabila si pentru a-ti construi un viitor de succes.

Vei invata cum functioneaza sistemul celor 101 valori si vei primi un template detaliat pas cu pas pe care sa il poti urmari.
TEMPLATE-ul = te va ajuta sa iti stabilesti exact SUCCESIUNEA CORECTA DE PASI de urmat pentru a atinge succesul, pentru a-ti construi o strategie de marketing online dar si de comunicare directa.

Dupa cum stim deja, valorile sunt esenta oricarei afaceri si oricarei persoane. Acum, ia-ti un moment si gandeste-te ce este important pentru tine… daca ai avea acest lucru, ce altceva ai putea obtine?.. si mai mult de atat?.. si daca ai avea toate acestea, ce ti-ai dori mai mult?

Cum te-ai simti daca ai avea capacitatea de a atinge acum etapa superioara din scara dorintelor tale?

Impreuna vom descoperi propriile noastre valori si vom invata care sunt valorile companiilor de success, ale coachi-lor ce obtin profit precum si ale altor oameni demni de admirat. Cum au ajuns ei sa “se trezeasca”, “sa isi traiasca visul”?

★ TEHNICI MODERNE DE NLP PENTRU START-UP-URI SI ANTREPRENORI

Acest curs iti este dedicat daca iti doresti o schimbare, o provocare, daca iti doresti sa lucrezi pentru tine si sa beneficiezi de timp, bani si mobilitate.

In lumea antreprenoriatului este esential sa avem acces la tehnici de NLP pragmatic si exemple concrete despre cum sunt acestea implementate in organizatii, afaceri aflate la inceput, in viata politica sau in interactiunile zilnice. Aceste elemente vor reprezenta punctul tau forte in fata competitiei.

Vom invata:
– ce este NLP-ul si cum putem folosi tehnicile specifice

Oamenii au doua optiuni: unii dintre ei au abilitati de antreprenoriat innascute, iar altii invata si se dezvolta ca fiind oameni de success. Vom invata impreuna din exemplele ambelor categorii.

Te-ai intrebat vreodata de ce unele afaceri au success si unele esueaza?

sau

Cum poti alege varianta optima?

Raspunsul este simplu: implicare, dezvoltare continua si cel mai important, toate au la baza aplicatii de SUCCES. Vom invata impreuna toate aceste elemente.

Cele doua cursuri reprezinta un pas inainte pentru antreprenori si oameni ce isi doresc succesul atat in viata profesionala cat si in cea personala. Daca ai luat hotararea de a-ti trai viata la cotele pe care ti le doresti, vino sa il intalnesti pe John Thompson.

INSCRIE-TE! ACUM!

Nume (obligatoriu)
Prenume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Subiect
Companie

Alte informatii

Values 101 & Modern NLP for Start-ups – John Thompson.

31. 03 .2017 – 01.04.2017 | Bucuresti

250 Euro/curs

400 Euro/ambele cursuri

350 Euro/ambele cursuri – early booking inainte de 1 Martie