Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

Coaching Vision împreună cu Metropolis organizează în București două cursuri susținute de către John Thompson – „101 Valori” și „Tehnici moderne de NLP pentru Start-up-uri si Antreprenori”.

John Thompson este managing director si lead trainer pentru Metropolis UK. A studiat psihologia aplicata la Leeds University si are ca baza de studiu programarea neuro-lingvistica (NLP) si hipnoza in business, fiind dezvoltator de cursuri pentru companiile multinationale.

Lucreaza cu branduri precum Sony Music, Morgans Hotel Group, Continental Cruise Lines, Epiphany Solutions sau Waldorf Astoria Hotels. De-a lungul timpului a colaborat cu experti in NLP precum John Grinder, Richard Bandler, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair.

In prezent, Thompson este consultant pentru numeroase organizatii, carora le arata care sunt punctele lor slabe, unde gresesc managerii, cum isi pot „controla” clientii, dar si imbunatati stilul personal de viata, astfel incat sa aiba mai mult succes in cariera.

Majoritatea oamenilor pierd din calitatea vietii, timp si bani, concentrandu-se pe lucrurile gresite. De-a lungul timpului, acest obicei scade nivelul abilitatilor morale, atitudinii, finantelor sau sanatatii. Aceste programe ii vor ajuta pe participanti sa inteleaga pe ce ar trebui sa se concentreze acum si in viitor.

In cadrul cursului se vor livra: un TEMPLATE de model de afacere de urmat pas cu pas bazat pe valorile umane, tehnici specifice pentru a castiga parteneri, pentru a recruta, pentru a dezvolta echipe sau a te dezvolta la nivel personal, tehnici de motivatie si tehnici de stabilire a strategiei core.

 

101 VALORI

Ce valori ai? Daca te cunosti indeajuns de bine, poti realiza orice!

Vino la acest curs si vei intelege cum te-au definit valorile invatate si cum le poti utiliza eficient pentru a-ti construi viitorul pe care ti l-ai dorit! Niciodata nu este prea tarziu!

DO IT NOW! (cu zambet, curaj si motivatie!)

TEHNICI MODERNE DE NLP PENTRU START-UP-URI SI ANTREPRENORI

Cand ai avut success ultima data? Sau cand ai esuat? Stii exact de ce?

Vino la acest curs si vei intelege cum poti face alegerile potrivite pentru a avea beneficii financiare si pentru a-ti valorifica la maxim timpul, singura variabila ce nu poate fi tinuta in loc.

 

Cele doua cursuri reprezinta un pas inainte pentru antreprenori si oameni ce isi doresc succesul atat in viata profesionala cat si in cea personala. Daca ai luat hotararea de a-ti trai viata la cotele pe care ti le doresti, vino sa il intalnesti pe John Thompson.

INSCRIE-TE! ACUM!

Nume (obligatoriu)
Prenume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
Subiect
Companie

Alte informatii

101 Valori & Tehnici Moderne de NLP pentru Start-up-uri si Antreprenori

– John Thompson.

SEPTEMBRIE | Bucuresti

250 Euro/curs

400 Euro/ambele cursuri

350 Euro/ambele cursuri – early booking 

*contactati-ne pentru oferte de grup

 

 

 

PARTENERI: