Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

Coaching Vision a organizat in 15-16 martie un dublu eveniment de top cu John Thompson.

Cine este John Thompson?

John Thompson este Managing Director si Lead Trainer pentru Metropolis UK.

John Thompson a studiat psihologia aplicata la Leeds University. Are ca baza de studiu programarea neuro lingvistica la cel mai inalt nivel, fiind dezvoltator de cursuri pentru companiile multinationale.

A lucrat cu nume cunoscute ca Sony Music (New York), Morgans Hotel Group (New York), Continental Cruise Lines (Miami), Epiphany Solutions (Leeds), Waldorf Astoria Hotels (New York).Experienta in domeniu este justificata prin colaborarea sa cu John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair la NLP Academy in Anglia

John Thompson1 Tehnici avansate de coachingJohn Thompson este consultant pentru numeroase organizatii, oferind o balanta pragmatica intre ambiguitatea si subiectivitatea training-urilor si obiectivitatea unei afaceri.

In Romania a sustinut cursuri de hipnoza, master nlp, coaching si a antrenat un numar remarcabil de coachi/ manageri/ traineri/ consultanti.

Programele sale au fost perfectionate si desfasurate atat in UK, cat si in strainatate: Norvegia, SUA, Italia.

Clientii il caracterizeaza ca fiind un „geniu carismatic al invatarii si dezvoltarii”

JT: “Just DO IT!” – by Nike

TEHNICI AVANSATE DE COACHING – 16 Martie 2013

De ce sa participi?

Ti-ai dorit vreodata sa cultivi spiritul de echipa in organizatia in care lucrezi? Felul de a fi al colegilor parca iti sta in potriva? Seful tau are o personalitate dificila? Suntem diferiti, nu e nici un secret, dar pentru multi acest fapt ramane un dezavantaj; e o scuza pentru a se crampona in defectele celorlalti si a stagna.

Intelegerea oamenilor necesita un minim efort, vointa si interes din partea ta. De multe ori nu e usor. Dar daca ai avea un avantaj in directia aceasta, descifrarea comportamentului uman nu ar deveni o provocare tentanta? Vino sa inveti despre cele patru arhetipuri psihologice si ce comportamente le determina. Afla daca esti un Relationar, Socializator, Ganditor sau Director. Apoi descopera care sunt caile prin care poti comunica cel mai bine cu ceilalti.

Cum afli ce tip de personalitate are seful tau? Si apoi, cum iti poti plia tu comportamentul astfel incat sa il influentezi? Esti antreprenor si ai in echipa ta cativa oameni pe care nu stii cum sa ii motivezi? Descopera ce tip de personalitate au si invata cum sa te adaptezi lor pentru a inlatura blocajele comunicationale.

Desi suntem diferiti, ne impartim in 4 categorii din punct de vedere al stilurilor comportamentale. Invata cum sa te folosesti de acest instrument pentru a fi flexibil in diferitele contexte de afaceri.

LOCATIA: Marshall Garden Hotel, Calea Dorobanților 50B, Bucuresti

PROGRAM: 09.30 – 18.00. Pranzul si pauzele de cafea sunt asigurate de organizator

INSCRIERE: http://www.coaching-vision.ro/inregistrare-eveniment/

sau la office@coaching-vision.ro