Comunicare si tehnici de prezentare

Coaching Vision a organizat in 15-16 martie un dublu eveniment de top cu John Thompson.

Cine este John Thompson?

John Thompson este Managing Director si Lead Trainer pentru Metropolis UK.

John Thompson a studiat psihologia aplicata la Leeds University. Are ca baza de studiu programarea neuro lingvistica la cel mai inalt nivel, fiind dezvoltator de cursuri pentru companiile multinationale.

A lucrat cu nume cunoscute ca Sony Music (New York), Morgans Hotel Group (New York), Continental Cruise Lines (Miami), Epiphany Solutions (Leeds), Waldorf Astoria Hotels (New York). Experienta in domeniu este justificata prin colaborarea sa cu John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair la NLP Academy in Anglia

John Thompson1 Comunicare si Tehnici de PrezentareJohn Thompson este consultant pentru numeroase organizatii, oferind o balanta pragmatica intre ambiguitatea si subiectivitatea training-urilor si obiectivitatea unei afaceri.

In Romania a sustinut cursuri de hipnoza, master nlp, coaching si a antrenat un numar remarcabil de coachi/ manageri/ traineri/ consultanti.

Programele sale au fost perfectionate si desfasurate atat in UK, cat si in strainatate: Norvegia, SUA, Italia.

Clientii il caracterizeaza ca fiind un „geniu carismatic al invatarii si dezvoltarii”

JT: “Just DO IT!” – by Nike

COMUNICARE SI TEHNICI DE PREZENTARE – 15 Martie 2013

De ce sa participi?

Descopera si invata ce anume iti sporeste productivitatea. Timpul e acelasi pentru toti: 24 de ore, 1440 de minute, 86400 de secunde in fiecare zi, dar cei care stiu cum sa il foloseasca mai eficient fac diferenta. Nu-ti doresti sa stii cum sa folosesti constient fiecare secunda pentru a-ti atinge obiectivele?

Increderea in sine e dovada unui caracter puternic. Poate face oameni sa castige maratoane, sa cucereasca munti si sa atinga tintele de profit. Inteleptii stiu ca si indoiala e buna cateodata, caci fara sa ne punem intrebari riscam sa ramanem blocati in status quo. Dar ce faci cand indoiala devine musafirul nepoftit? Ce faci cand apare la locul si momentul nepotrivit: inainte de o prezentare, inainte de o sedinta, inainte de o negociere? La acest curs vei descoperi care iti sunt resursele de „incredere in sine” si cum le poti accesa de fiecare data cand ai nevoie.

Invata cum sa iti creezi un rol de unic in organizatia in care lucrezi, fie ca esti angajat sau antreprenor. Dupa ce vei fi perceput ca omul care aduce schimbarea, inevitabil vei iesi in fata. Si atunci te vei afla in situatia in care vei face prezentari. Frica de vorbitul in public activeaza aceiasi centri nervosi ca frica de moarte. Nu ar fi mai bine sa stii cum sa o stapanesti?

Creaza-ti un stil propriu, paraseste turma. Asa cum marii scriitori, Llosa, Garcia Marquez sau Dickens, ori cineasti ca Martin Scorsese, Woody Allen sau Francis Copolla si-au creat stilul lor, si tu vei invata sa faci prezentari in stilul tau. Descopera tonul care ti se potriveste si mai important, invata sa descoperi ce se potriveste audientei tale. Afla care sunt cele mai raspandite greseli pe care le fac prezentatorii si educa-te sa le eviti. Descopera de ce fiecare prezentare a lui Steve Jobs era la fel de captivanta ca un spectacol de Shakespeare, pe cand prezentarile concurentilor doar focuri de paie.

LOCATIA: Marshall Garden Hotel, Calea Dorobanților 50B, Bucuresti

PROGRAM: 09.30 – 18.00. Pranzul si pauzele de cafea sunt asigurate de organizator

INSCRIERE

sau la office@coaching-vision.ro