Comunicare si tehnici de prezentare

Bun venit,

Iti multumesc pentru interesul acordat imbunatatirii vietii personale si profesionale prin Coaching.
A avea un Coach dedicat este un stalp de sustinere critic pentru un antreprenor in aventura afacerii sau in aventura vietii.

Fiecare sedinta este personalizata pentru a ti se potrivi profilului. De ce? Pentru ca fiecare om este unic si diferit fata de toti ceilalti. Cu ajutorul Coaching-ului 1 la 1 vei obtine claritate asupra obiectivelor, vei ridica barierele ce te opresc, vei construi planuri de actiune, iti vei atinge si depasi propriile idealuri.

Am aici o poveste interesanta despre Arnold Schwarzeneger si despre filmul sau “Stay Hungry”, o dezamagire in box office. Am citit ca in acel moment din viata sa considerat un esec in domeniul cinematografiei, Arnold a fost intrebat: “Acum ca te-ai retras din body building ce vei face?”. El a raspuns “Voi fi primul in box office la Hollywood”. Toti criticii au zambit, deoarece tot ceea ce il definea sugera ca nu va fi acceptat de cinefili: muschii sai la momentul acela caracterizati ca fiind inestetici, accentual austriac, incercarea lui esuata de a deveni actor. In ciuda tuturor acestor limite pe care criticii i le atribuisera, intrebarile lor au continuat “Si cum iti planuiesti sa faci asta?”. Raspunsul sau a venit prompt “Este acelasi process ca la body building. Creezi o VIZIUNE a ceea ce vrei sa fii si traiesti in interiorul acelei imagini ca si cum ar fi deja adevarata”.
Este interesant de urmarit o idee conform careia “creezi o viziune si nu astepti pana primesti o viziune”. Si uneori, sa creezi, inseamna ca poti chiar sa o inventezi!

“Daca tu crezi ca poti, asa este. Daca tu crezi ca nu poti, asa este“. Henry Ford

Permite-ti sa fii copil pentru cateva minute! Permite-ti sa visezi si sa iti construiesti in minte imaginea viitorului pe care cu adevarat ti-l doresti! Chiar daca acum crezi ca exagerezi. Descrie-ti exact ce vei face, unde vei locui, cu cine, ce vei simti, ce vei avea imprejur. Daca iti este greu sa iti imaginezi, incepe sa inventezi! Spune o poveste despre tine! Fara o imagine a ceea ce vrei sa fii, nu poti ajunge acea persoana!

Alegerile pe care le facem, fie ne motiveaza, fie nu. O viziune este necesară şi auto motivarea este baza pentru succes. Consideram ca un obiectiv fără un plan de acţiune este un vis cu ochii deschişi.

Coaching-ul functioneaza pentru ca are trei factori unici, si anume:

1. Sinergie – Clientul si Coach-ul devin o echipa si se concentreaza pe obiectivul si nevoile necesare indeplinirii obiectivului, realizand mai mult decat poate obtine Clientul individual.
2. Structura – Alaturi de un Coach, Clientul “trece la actiune” mai mult, isi stabileste obiectivele la un nivel mai inalt si isi realizeaza sarcinile prin prisma responsabilitatii asumate de Coach.
3. Expertiza – Coach-ul stie cum sa ajute Clientul sa ia decizii mai bune, sa isi stabileasca obiective mai bune si sa isi restructureze viata personala si profesionala pentru a obtine un nivel maxim de productivitate.

Care sunt beneficiile sedintelor de coaching-ul 1 la 1 alaturi de mine:

• Deblocarea propriului tau potential. Asta inseamna sa fii capabil sa privesti dincolo de abilitatile tale prezente, sa crezi in potentialul tau ascuns si sa il eliberezi pentru a te ajuta sa devii persoana care ti-o doresti capabil sa iti atingi obiectivele stabilite
• Auto-descoperire. Nu sunt aici pentru a face brainstorming, pentru a genera idei noi sau pentru a-ti da raspunsuri. Te voi ghida cu intrebari pentru a te ajuta sa iti descoperi singur/ singura raspunsurile
• Te ajut sa te ajuti. Sunt aici sa te ghidez, sa iti dau putere si sa te activez pentru a crea orice rezultat dorit. Ca si “Coachee” tu esti leader-ul si unicul actionar al vietii tale
• Te ajut sa traiesti in prezent si sa te indrepti spre locul in care iti doresti sa ajungi. Extinderea pe care o cautam in trecut este creata pentru a intelege si pentru a invata din ea, astfel incat sa traiesti fiecare clipa si sa te poti deplasa spre imaginea construita de tine si asociata viitorului “de succes”, indiferent cum definesti tu acest cuvant.

Daca esti de acord cu cele de mai sus si iti doresti sa obtii beneficiile acestui tip de relatie, contacteaza-ma pentru a stabili o intalnire.

Coaching-ul nu este ceva ce vindem, este acel ceva pe care tu il soliciti pentru ca vrei rezultate!

Si aminteste-ti: „acţiunile vorbesc mai tare decat cuvintele”.
Razvan Chirita