Comunicare si tehnici de prezentare

O zi de curs intensiv – introducere in Autohipnoza si Tehnici de Schimbare (Hipnoza Ericksoniana)

Hipnoza Ericksoniana este cea mai puternica forma de comunicare folosita in prezent. Este folosita implicit de fiecare dintre noi in comunicarea zilnica. Nici macar nu constientizam acest lucru… Toate gandurile noastre si toate deciziile pe care le luam sunt sub directa influenta a perceptiei personale asupra lumii si mediului in care traim. La nivel inconstient suntem influentati de mediu si de numerosi alti factori. Stii care este raportul inconstient/constient la nivelul fiintei umane?

Hipnoza Ericksoniana poate fi utilizata pentru a-i intelege pe ceilalti la nivel inconstient. Aceasta abilitate ne permite sa actionam intr-un spatiu de lucru in care putem realiza interventii rapide, putem obtine un proces de schimbare rapida.
Pentru organizatii, Hipnoza Ericksoniana reprezinta un instrument necesar atat pentru dezvoltarea individuala cat si pentru a creste performanta afacerii la nivel extins.

Ce vei invata?

Vei invata ce reprezinta exact Hipnoza Ericksoniana si cum functioneaza.
Vei invata unul dintre cele mai puternice instrumente de comunicare utilizate la nivel mondial. Vei descoperi informatii noi despre inconstient si despre cum poti schimba o serie de evenimente din trecut ce ti-au conturat un sistem de credinte.

Cine participa?

Orice persoana ce comunica. Indiferent daca esti parinte, profesor, director de vanzari, avocat, terapeut, coach, manager sau lider, vei beneficia de avantajele Hipnozei Ericksoniene si de modalitatea in care o poti aplica in propriul context.
Hipnoza Ericksoniana te poate ajuta sa te programezi pentru viitor si sa te eliberezi, sa inveti din experientele ce te-au modelat in trecut.

Cum functioneaza?

Folosim o multitudine de studii, exercitii, lucru experiential si demonstratii. Formatul propus pentru training-ul din Bucuresti sustinut de John Thompson cuprinde elemente ce te vor ajuta sa inveti atat la nivel constient cat si la nivel inconstient. Este important ca tu sa intelegi si sa descoperi ce stii, cum stii ce stii si cum ai invatat ceea ce stii pana in acest moment. Te vom incuraja sa experimentezi noi abilitati si sa practici cele invatate pe durata evenimentului.